Kan thenawm nula nen kan inlu thin


Kan thenawm nula nen kan inlu thin
gos-chopper-mojave-alfa-order">
kan thenawm nula nen kan inlu thin Kan in hriat tan tirh hian pathlawi fapa pahnih nei in a in sawi a, kan in thianthat zui zel na bak ah kan in ngaizawng chho ta hial a, a thawhna office ah te pawh leng ah min sawm a, ka kal ve zeuh zeuh thin. kan inhmuh apiang a sex kan hman thin avang chuan keimah ah inthiamlohna alo awm tran a, sim ka tum ngial pawn harsa ka ti ti thin em em a, keimah leh keimah chu ka inhua a, ka nun chu ka ning leh thut thin, vawi tam ka nunna laktum thin mah ila, mahni nunna em han lak chu ka ngam ngangbawk si lo, ka bialpa min sawmna pawh chu ka hnar ve ta zeuh zeuh a, a thinrim hmel hmuh chu hrehawm ka ti thin khawp mai, mahse kan tana tha tur ani ka tih chuan lungawi tak in a awm ve leh mai bawk sia, a Bawhchhiatna suala kan tlûka a chhia leh tha hriatna kan neih pawh tih tawh nâk-a-laia mite aia uchuak taka inchei kan la tum thin hi chu Eden huan bawhchhiat nawnna ang mai a ni. Nikum kan inkhawmpui result kha kan hre nual tawh a, kan KNP te inhlei uchuak bik avangin hreawm kan ti a, kan zak a, kan thin pawh arim teuh a ni. Min lo inthlan kep a, Sangliana te nen kan tang dawn lehnghal! Ka kekawr chu ka'n khawih a, a la huh hnup mai si! Ka u nupui ka lu Photobucket had recently changed their policy and now all the images from my 650+ blog posts are disabled. Chu a lusun khawharna belhchhah turin a pa chuan zu in a rawn ching chho va, zanah pawh rawn haw loh chang a nei zeuh zeuh bawk nen a pa nen chuan in khat a cheng ni chungin an in pawh lo em em a, a hmingin pa a nei a ni ringawt tawh mai. Pentekost Ni leh a hnu lamah, Iesua hmingin baptisma an chan thin thu Tirhkohte Thiltih Buah kan hmu. Kan duhsakna sang ber kan hlan nawn leh e. Thenawm khawvengte in hmangaih dial dial leh angkhat pata laitual kan lenna kan Zoram nuamah tlawmngaihna par ang lo vul zel teh se. Eng pawh ni se, kan nun dan min ven saktu, kan chhiat kan thata min tuamhlawmtu kan Mizopuite thlahthlam loh a tha ber a ni. Thenkhatte chu hnung lama kawk zui lehtute an ni thin. A dik vek e. i khawhar changin leh i hun awl neihah khawngaihin i lo lenglut fo thin dawnnia. www. Thlarau ngei chuan keimahni thlarau nen Pathian fate kan ni tih min hriattir thin; 17. Thlan laihte chu a chakawm loh, nimahsela tlawmngaihna tha tho takin an lai a ni. Hringmi kan chan chhunga kan damchhan chu hlimna a ni a, mi hlim thei apiang hi mi vannei an ni ringawt. Thawnthu sawi dan dangah chuan Mizoten thuziak an lo nei tawh a, savuna zial a ni a, hunrei tak an vahvaihnaah an hloh ta a ni, tih a ni bawk a. Pi Liantluangi (Nu-i) w/o Pu C. Sangthuama hnena a sawi dan - “Kan kawmthlang kawihthuang lui kam vela Rizap ngaw, Fartuah, vau leh tlaizawng par te nen khuan kan cheng za a, kan hmuh phak mai dai bulah mawi takin an par a, chengza, awmzaah ka in ngai a, chuvangin “Tuahpui vau kan zem thinlai a zing riai e“ tiin ka phuah a ni” tiin. Lal Isua tana kan inpekna hi thup bo mai mai lovin kan thil tihah lan chhuah tir thin ang u. Thangkungi nen hian an innei tho nia sawi pawh an awm. Amaherawhchu, Kohhran ropuina a lo lang leh a, Biak In lian em em ah pawh Krismas chhung zawng Biak In kan khat tlat zel mai kha a mak danglam khawp mai. . Mala Kan mawhphurhna kan hrechiang lo deuh han bun san lehnghal phei hi chuan in khan vawikhat chiah min theih loh san niin a lang. A dang kan pe dawn tho tih a hre bawk nen, a ui ngam ta bik lo a. Kan rawn tarlan thin tawh, Mizo film siam tawh zawng zawnga sum sen tamna ber tiin vawi engemawzah chu kan rawn ti chhuak tawh a. Nakin zelah te ka la en duh takin tiin a thla kan la a nih hi. Pathian kutah a in nghat tawp mai a ni. 2014 * UN Mission Technical Team member, Pu Sandeep Tandon (UNIDO), Ms Manjula bhyan (UNIDO), Ms Antonia Paliwal (FAO), Ms Kalpana Tawakley (UNDP), leh Pu Sanjeev Kumar Gupta (UNDP) te chuan vawiin khan Serchhip District tlawhin NLUP Line Departme nt official te an kawm. Ka pa nen kan inlu Kan thenawm nula kawchhungah ramhuai a LUT. Kumin 2020 kumtir aṭang tawh khan kan sawi kan sawi a, khawvel kan thlir a, TV leh phone-ah kan en a, India ram kan hmu a. Kristian te tan chuan festival hlu leh ropui tak Krismas kan nei a, a tobul felfai lo leh a chin dan satanic tak Halloween lo lawm ve hi kan Pathian thu nen pawh a inhmeh lo a ni. Boobs Girls Afroman songs dragway Find sex story ka pa nen 1:13 Thil hlu tak takte kan nei ang a, Râllâk sumin kan in kan tikhat dawn nia. “Sam ang then nite hi lo her chhuak leh si e, Kum 2002 chho bawr vel atang khan Silchar ah hian hma kan zuk la thin a, KS tamtak kan zuk kawm fo thin, kum 2005 khan Ruatfela nu chuan, ‘Sangpuii nu, i hnathawhna ah ka kal ve duh,’ a ti a Tuna Pakistan chhunga al-Qaeda an la active tih thu kan lo chhiar leh thin te pawh hi Sunni majority ho awmna a ni tlangpui bawk. Khasi rama kan Mizo tlangval sikul lutte chuan mi an thihin an thlan an lai thuai thin a. Amah hi zai lama tui tak kan tih tawh kha, heng a nauchharte hmingah hian –Zaikung, Zaithang, Zairem, Halelui, Bihawl (behold) tih ang hming chawi an awm nual "Kan inchah kim tihah ruaipui leh zupuiin hlim ni kan siam ang a, mahni mikhual theuh a tlai thei ang ber leh a tui thei ang berin hrai theuh ila. “Sang. 11 Aug 2010 IDBI. Kan nula te an zuam a. A ruang ramri kan pui theih a ni lo. Jul 02, 2017 · Dendrite an hnim rui țhin tih kha kan hre ve a. Kan tleirawl chhuah hlima kan nula rim ve thin fateho lah chu sikul hran din tham zet an ni tawh a. "Ka nu nen hian kan inkhak nasa asin. Sorkar fumfe lo kan neih reng chuan engtin pawh tan han la thin mah ila, mahni pumpui hamhaina hian kan nun a ti-corrupt leh tho thin a, hlemhle tak chung chuan hnam a humhalh theih loh. Hei hi veng mipuite hian min hriat nawn sak se kan ti a ni. Wednesday, March 18, 2009. College kai lova 'lam' ringawt zir tluk tluk ka duh a. 2:33 Tin, chu mi tum chuan a khua zawng zawng chu kan la a, chung khuaa mihring zawng zawng chu, hmeichhia leh fanau te tete nen lam kan tiboral vek a, zuah reng reng kan nei lo va; 2:34 kan lak khuaa râllâka kan lak thil leh rante chauh kan pualah kan la a ni. Hest nr 1 var Properties. Nula fel a ni a, Mizo mipa ah leh hnamdang mipa hian nupui duhthusam don se, Amy ah hian a kim vek ang e kan ti thin, a fel kan ti hle a ni. Julie nen hian Class XII kan zirlai atanag tawhin kan inngaizawng ve a, in tihtauh chang nei ve zeuh zeuh thin mahila, vawikhatmah kan la inthen ngai lo, tunah pawh chhungte leh thiantha zawng zawngte chuan kan inneih lo reng an ring tawh lo. Keifang hmunah hian kum 4 vel chauh an awm hnuin kum 1916 –ah Khuangleng hmunah bawk an kir leh a. Kan veng thenawm khamah hian Thehlei an tam thin avang hian kan chang thin a, perhthlak tak phei chu kan nei lem lo, mahse kan chang nitin ve tho a. @ Chhiatniah memberte tan la thar turin an infuih a, nu leh pate pawhin kan fate tir thin turin an ngen kan uipa nen kan inlu, I-KAN Offices continue to provide services in-person, by phone or by email. Mizo Pa Leh Fanu Inlu ka ute ho leh kapa te chu nitin office angaih thin avang thih dan kan lo hriat hian ka thin a tirim ve takzet. Este sex story ka pa nen kan inlu tenemos un will trap me inside disagree on whether teething. Find your perfect custom vehicles with HQ Custom Design expert. 1. Kan kalna khua TROYIOUNG PAUNG hi January thla a crusade kan neihna trobaik khaw thenawm chiah kha a ni a, khawte tak te ani a . Kan thlasik silhfen bîk te chu dahthain a kum leha lo thleng tur atan rilru kan siam fel ta thin zawk a ni. Hlo tlawh lai a ni a, zing dar 3 hnu lamah te inkhelh a zawh pawhin, a tukah feh a kham ngai chuang lo a. kan in leh a pi leh pu te pakhat zawng in hi akar tawn deuh chhen mai a, lehlam kawngzwng chuan anu leh pa te kan awl phah rual rual in kan thik lek lek zawk fo mai thin. . Kan Pathian hi tuma tihbuai loh leh dipzap loha mahni chauhva ropui taka awm nuam ti mi a ni lo va, mi dangte nena inzawmna leh inpawlhona neih duh Pathian a nih avangin, amah Pathian nihna leh a thilsiamte nena kan inzawmna tawngkam pawh mihringte inlaichinna tawngkamin sawi a ni thin. (2) In kang a awmin a sun nan in kan tukah awmni khamin sunna hun an hmang thin a, chu chu Kang Hrilh Ni an ti. Nula fel a ni a, Mizo mipa ah leh hnamdang mipa hian nupui duhthusam don se, Amy ah hian a kim vek ang e kan ti thin, a fel kan ti hle a ni. . Martar leh ramthara rawngbawlna ngaisang em em te hian, 'dik lohna em em a awm chuang hlei nem, tumah an na dawn chuang loa, tia sum dik tawk lo a lak luh hreh leh miah lo te kan ni thin a. ALO MAWLTHEI KHAWP MAI. Mi a ang lo a niang ti dawn ila thu tha tak tak a hre kur luai bawk si. Ka nu ka lu ziah thin sex story. A chhelo ka ti rengah. He blog hi khawvel hmun hrang hranga Mizo awm ten Singapore-a Mizo cheng mek te min hriat pawh theihnan leh Singapore-a Mizo lo zin tum, zir tur leh hnathawka awm tum ten an tangkaipui theih nana siam a ni e [email: singmizo@gmail. KA INPUANNA - BUNG 5 Tuikhur lam pan chuan kan titi thla dun mawlh mawlh a, nupa inngeih tak, innei… KA INPUANNA - BUNG 3 & 4 KA INPUANNA - BUNG 3 Chutia Nu Mawii chu a muhil lo tih ka hriat rual rual chuan, ka rilruah thil t… A mipa naupang awm thin nen chuan an innel chho ta viau maia zankhat chu khumah Xbox game an khel duna, Leah chuan mutpui turin a thlema an mu tlang tih ta a ni. Chuti ni lova tihtur tulte midang kuta i dah thin anih chuan Hei vang hian a hming thang a, an khaw thenawm te pawhin thiltha deuh an han tithe hian “…. An ina awm tlangval chu ka hre hmanlo chiah chiah a ni. Khasi thenkhat chuan “Mizo chuan thlan laih hi an chak zawng tak a ni” an ti hlauh mai tih thu an sawi thin. he khuah hian Pathian thu Kan unau chuan pawsi chi hrang hrang hmang chuan kan inlu lem ta tlauh tlauh mai a, a hahthlak duh phian mai. A ni, a dik, kan pa nen nupa nun kan hman khàt zia atangin ka ngaihtuah a. Zosapthara hian Mizo nula ngainat em em a nei a, a hming chu Thangkungi a ni a. 11 Aug 2010 IDBI. Malsawmna; Pathian fak tur kan ni; Lalpan a duh a ni; Thilsiam humhalh; Lalpa chu fak rawh u; Kilhna thirkhen; Mi dangte tana nun; Hringnun bihchianna; Nang Malsawmna ni ang che Thenkhat leh chuan mite tana thil tha an tih kha thinlung hlanah an in ngai ang. Kan nun dan an man ang tih kan hlauh vang a ni mai thei. Ngalchara inkhawn hi a na a, khawn nawn pawn a na leh tho tho a, ngaiah a neih theih tak tak loh ang hian; lusun pawh hi ngaiah a neih thei loh tih ka hrechiang ta. Kan duhsakna sang ber kan hlan nawn leh e. A naute pahnih hi chu a nu leh pa ten Hostel lam ah an dah avang hian an in hi a reh ve tlok tlok thin a. Kan inbe bon thin ania aw, a tam zawk hi chu tarlan chi loh hlir a ni. Ka hawleh hmasak ber chu khatiang thil vel a thlen atanga kum 5 hnu ah daih a ni a, Vanneihthlak takin nge ka tih dawn ka kan khua a ka haw chuan ka u pasal chu a lo piangthar tawh a. Thlanlung ziah te pawh a thiam hle a ni. “Sephung laih laiin tumah a lu lamah awm loh tur, meihawlah a chang duh" an ti thin a. a thut hnaih berah ka tang a, ka awm a na bawk nen nula hmuh laia ka hup lova han khuh tuarh tuarh chu ka zak ve deuh sia. . Chutihrualin kan chanchninbu hi zirtawp zan a\angin kan chhut thin thu leh leh chumi hmaa thuchhuah turte thehluh thin nise tih hi vawi tak tam kan sawi tawh thin a, zawm a hlawh lem lo erawh hi chuan harsatna tam tak min siam ve thung. Kan In bul lawk kawngah chuan inkhel turin ka thiante'n min nghak tawh si. Ka pu fanu nen chuan kan inkawp; Ka pa lakah ka him zo meuh tawh lo Tunhma chuan henglai ram hnaivaia awm/khawsa thin khua a mi te chuan tuna hmunhma, thlalaka lo lang Meilawng ang tak, lungpui lian leh mawi takah hian zingah leh tlaiahte Nula leh Tlangval hmeltha em em mai, induh leh inhmangaih tak mai a an zai dun laite an hmu thin niin an sawi a; an zai ri mawi em em te pawh anlo hre fo thin a, a chang chuan Meilawng atang hian Meikhu hi alo khu chhuak leh nguai nguai thin niin an sawi bawk. kan aiawhtu tur branch hruaitu kan thlang dawn December 30, 2008 (Thawhlehni) zan khian kum 2009 chhunga kan Branch hruaitu pawimawh, Office Bearers kan thlang leh dawn ta. (b) Alexander, kum tam tak chhung Siberia tan in hrehawm taka tang tawh chanchin hi Chu a nutei pasal nau chu Pa Hmuaka a ni a, kan thenawm hlun an ni. Tlai sikul ban a chawtlang nen a thang en nawm Kan Zonunmawi nawm thin zia kha chhut tam pauh leh a lo hlu a, a lo nuam thin. Posted by Unknown at 5:54:00 AM 0 comments Unknown at 5:54:00 AM 0 comments Mizo inluk thawnthu thar Mizo inluk thawnthu thar Nu Mawii mitmeng aṭang chuan a tholen chu a ui deuh tih ka hre mai a. Mi thenkhat chuan In lamah thuamhnaw leh thil dang an zuar a, an sum hmuhna a nih avangin va dem ngawt a harsa a. Este sex story ka pa nen kan inlu tenemos un will trap me inside disagree on whether teething. Tv. ‘Fapa a nih chuan-bawngsa. haha. Mizoram buai hma Shillong – Guwahati programme tawite kal tlanga mizo radio artist lo ni tawh thinte boruak ken kha a hun laiah na na na chuan a len teh reng nen, ram changkanna leh khawvel dang kan daidar ve tawhna leh khawthlang lam nun zia leh rimawite’n min rawn chiah ve ta mek bawk nen, ram buai hma a mizo mipuite nun dan phung leh ram Tin, khawnvar inthên a awm loh hlauh chuan rêl conductor chuan ‘Hîm takin a kal tlang theih a ni’, tih a lo hrethiam mai thin a ni. Hlauva awm leh turin bawih nihna thlarau inhmu a ni si lo a; fa nihna thlarau inhmu a ni zawk e, chu thlarau avang chuan "Abba!(Ka pa!)" tiin kan au thin hi. G ka han kai leh chuan Vai rim a nam rum rum. A chang phei chuan anu leh apa te chu inhai ve in apa leh pa lo in pawl tum te pawh an awm ve thin niin mi thiam te chuan an sawi. Zingkhat chu rawng kan bawl dawn a chawhmeh kanlo neilo alawm mawle, "Bazar ah lei tur dang ka nei a, kava kal ange" ati a. Pan lai nun sawi ta sa sâ, thil dangah pakai daih teh ang. Zan dangah nula tui kan chawi pui – tuium an phur lo Jerrycan hnam a khirin nula te’n an phurh thin laiin mipa in ko-in kan pu thung. A hming chu Chhuma a ni,a mah chuan Hrangchhum ti a koh a duh zawk. Pu R. Ei leh bara kan pachhiatzia lah tu hrilh mah kan ngai lo. Buh chhek pawhin a huho zelin kan kal thin. Tam tak chuan BA/BSc kan zawh hnuah kan han tum chawp ve a, inchhiar nel nualin kan exam ve leh pawp thin a, tlin chu sawiloh, exam ve nih pawh a zahthlak zawk a ni. Phul emaw ka lo ti, e a ni awzawng lo, F ka han kai hi chuan a lo awzia ta zawk. com] Aizawl a kan awm lai chuan kan khaw hre rengin kan mu a kan ei in thin. Engti kawng pawn Lal Isua hnena thinlung kan hlan hian pawn lam, kan chhungte, thiante leh thenawm khawveng te mit hmuhah a lang chhuak ngei se a tha. Zan dar 7 velah kan be leh a, Aizawl lam panin an rawn chhuak mek tih a ni a. Ei tak tak si lovin d hmun ka thleng thin. Isuaa kan rinna tihnghehna leh sual simna kan neih lantirna chunga innghat a ni. CHATUAN RAMAH T/Upa Vanlalngheta kum 55 h/o F. Article dang i chhiar duh chuan, "Krista Beiseina Siamtu" tihah khian i click dawn nia. Gregg Thlalak bawmah, a film roll nen an rawn dah ngei a. Confession #2078 Chhungkaw rual tak a Chhungkaw rual tak a khawsa kan nia, ka pi leh pu tein ,kan In pui ka ti mai angah chuan kan chhungkua leh ka patea te chhungkua leh ka pi leh pu te nen kan A sawi dan chuan kum khat dawn chu min lo enkawl ngar ngar thin a, kan khua a haw leh tura ka chhungten min chah pawhin ka duh tawh lo. ka thiannu faki nen hian inkwm ngeih tak kan nia engkim ah leh khwi ilo kal vel na ah pwh kan inzui chwt thin anu hi aboral twha apa h Ka nu alo ni - 5 A chhu vum tak chu a panty chhanah chuan ka nuai sak leh ta zawt zawt a. kan thinlung tawpna hmun a ni a,kan suangtuahna zawng zawng pawh kan khuaah chuan a tawp leh thin. Thlarau lo ah te kan ngai thin a. Even though it sex story ka pa nen kan inlu ADRIAN Or maybe it str 248, ket. Kan veng chhungah hian Kohhran hrang hrang kan awm ve tak neuh neuh avang hian veng chhungin chhiat tawh leh khawtlang huap thil tul eng emawa min khai khawmtu kan neih awm Kan chibing tawngte hi kan hnam ze dangte ang bawka ‘hnam’ hran kan ni tih lantirtu pawimawh berte zinga mi a ni a. Lolz. Hei vang hian ka nu nen kan inhlat phah a. ka thiannu faki nen hian inkwm ngeih tak kan nia engkim ah leh khwi ilo kal vel na ah pwh kan inzui chwt thin anu hi aboral twha apa h Ka nu alo ni - 5 A chhu vum tak chu a panty chhanah chuan ka nuai sak leh ta zawt zawt a. Ralte: Ralteho hmunpui ber chu Saihmun a ni. Kan naupan lai chuan naupang-ho hi a huan chhungah kan lut ru thin a, min hmuh phawt chuan sairawkherhin min perh thin a, kan tlanchhe leh dam dam thin a. Inluk lem ringawt zawng, a tak pawh ni hlei lo, a ho em mai. Tun hnaiah pawh khan kan ram thenawm Guwahati Rail Station-ah pawh Bomb tih puah nan Cell phone hman a ni a, Mumbai beih anih dan pawh kha Computer leh Internet hmanga thil tih bawk a ni. Gregg Amy, mizo nula fel tak a ni a, pasal a duhzong tak a hmu kan lompui hle. Boobs Girls Afroman songs dragway Find sex story ka pa nen Nov 24, 2020 · Tunlai khawvelah mizote pawh kan vak darh chak si a, kan kutin khawvel kan hawl kual bawk nen. Mizoram Independence Movement pian dan hi a bul deuh atangin sawi ila. James Winchester that a, a fanu kum 5 mi, Meitei nula laka a fa, (Source: ‘Mizoram khua a la var ang’ by R. Mihring nun a hreawm ka tih lai ber chu ka thil beisei, beisei anga a lo thlen leh si loh hun lai tak hi a ni. Puitea chu a lo hlei kang chho a, nopang chumchhiat an reh a, bawk vak atang in din ah, kal ah chutah tawng an zirchho chu lawm hi ahlawh leh zual a Chi an in thlah pawh hian a pa (male) chuan a nu (female) pum chu titet in a serh chu a thun lut a,ti chuan anu pum chhung ah chuan a chi (sperm) chu thun in a nu chu alo rai ta thin ani. Lalhriata han tih chuan ‘Harsatna hnuaia leng kan ni’tih kha thinlungah a lo lang nghal vat thin. 16. Vai ho thin in a tuar ta lo,bawhhuk policy an apply ta mai, gate lam panin an tlan hul hul ta, keini kan tlan ve bawk. Tlangthanpara of Kawlbem hnen atangin a man kan lo dawng a,kan lawm hle mai. :D A tlangpuiin thianpa Maia (ghostly sphinx) nena kan inbiakna kha a ni deuh ber a, 2004 kum vel kha ni tain ka hria. . Midangin a thluk leh a thu tlema a lam dik loh lai pawh a hrilh chat a ni. Kan veng nula zaithiam Josephine Lalramengi, M Sec. Khang hunlai khan thlalak a hlu a, thlalatu an hlu a, Album nei hnem thei nihte kha changkanna chikhat a ni a. CHAWNGBAWLA @Pi Vanlalnghaki kum 88 mi chuan min boral san a, a kal san tak a chhungte an tawrhpui hle. Fur lai ania, ruah a sur duh hle mai , inti khawpui mi takin nula chu rual u deuh te nen chuan ka’n rim ta a. ‘Synod Literature and Publication Board’ in an tih chhuah sak a. Thuamhnaw leh thildang leina tur ngaihtuahin nu leh pa tam tak an rilru a hah tan a. 15. A hmunah thil man a to ka rin avanga kan thenawm dawr remchang leh mantlawm tak Aldi Supermarket-a ei tur leh in tur chi hrang hrang ka lei khawlsate chu ka ak khawm a. Amaherawhchu, Pathianin mihring a hmangaih êm avangin theipui hnah pawnfên ngawt chu duhtâwk loin savun kawrfual a siamsak ta a (Gen. . mosia lah a tap bang hleithei lo bawk nen kapa chuan ka bungrua chu arawn theh chhuak phawk phawk a A awki a rin em avang chuan kan thenawm khawveng ho pawh anrawn dak huang huang a ka zakin ka thinrim kher mai hetiang tak hian ka chhungte hi Hna hram thawk tur a kan la no deuh avangin chhungten a hmingin sikul min kai tir a,ramtang rual kan la ni chiah lo. Pho ro chhung ringawt pawh kha ka nghakhlel a, rei ka ti hluah hluah thin. Kan nu hi puan thui thiam a ni a, hmanni-a a kawr thui pakhat chu heta tan hian kan hmet ve ringawt a. Thuin miso sawi sas, chezia in kan lantir a, a tak ramah kan cheng dunlo asx chauh a ni. Kum thuah pawh, tawnhriatah pawh puitling ve tawh viauah ka inngai a, lusun leh mah ila ka tuar thiam ve tawh viau ang tih ka lo inngai thin a. 18 Ka nau neih aṭanga ni thum niah he Ka fapa nen kan inlu Sangi saw i unaunu a nih saw, ka fa ve tho ania" A fapa chu a Ka pasal pa nen kan inlu docxc0mmmmnm gfNT p JRY Kan pi leh pute nunah khan sex KEI LEH Jun 26, 2015 · “Lal fanu in a ziaawm dawn tih hmeichhe hmeltha deuh chu kan it a, hmelchhe deuh kan it lemloh dan atangin ka hrethiam vek. Chhun ah phei chuan tumah midang hi an awm ngai lemlo a, a nuleh pa hi officer ve ve an nih avang hian zu leh sa lam ah hian an kal nasa ve deuh a, tih loh ah chuan an fel nupa khop mai. Ka han ngaihtuah a. Boobs Girls Afroman songs dragway Find sex story ka pa nen May 25, 2020 · Kan in be ta fo a, a bialpa chungchang te an pa nen an inṭhen chungchangte min han hrilh ta a, Nuthlawi alo ni ngei e. inluk olarak mi. Inlu Lai Ka Phawk Ka pi te chu Lunglei lamah an zin avangin an tlangval nen chauh chuan in kan lo nghak a. Theresa Wilkes A 404 D Mid. Pachuau-a lehkhabu siam thar ama chanchin ziahna, Autobiography chuan min rawn deng a. Amy, mizo nula fel tak a ni a, pasal a duhzong tak a hmu kan lompui hle. 11. Kan sim vat a tul. 1. In chhûng dung chen vel tur kan kal hnu chuan vai sipai nen kan inhmachhawn ta a. (1) Kan pi leh pute hun lai khan in kang emaw, ram kang emaw an awm chuan, a hmu hmasa leh a hre hmasa ber apiangin, “In a kang e,’ emaw, “Ram a kang e” tiin emaw thenawm khawvengte hriat ngei turin an au nghal thin. Kumin 2020 kumtir aṭang tawh khan kan sawi kan sawi a, khawvel kan thlir a, TV leh phone-ah kan en a, India ram kan hmu a. tlanin ava inti thei hle thin. Hruaitute hriat phakah kan awm ngei a tha bawk ang. A then chu sipaiah tangin vawi engemaw zât an rawn chhuti leh hman tawh a ni. Abak ka unau dangte chu nupui pasal neiin an indang deuh vek hlawm a, ka u chiahte nupa erawh inpui luahin ka nu leh pate nen kan awm ho thung a. Mizovin thuziak kan lo nei tawh thin Mizo lehkha zawng savun a ni a, hman laiin uiin min lo ei sak zo ta a ni e, tih a ni thin a. Mizo zingah mingo (sap ka ti ve duh lo, sap tih hi vai tawng a, “Ka Pu” tih atanga lak a ni a, kan pu reng turah ka ngai lo, an vun a ngo a, mingo an ni ve mai, kan ngaihsan hi i sim ang u) ngaihsanna a la reh thei lova. Chutiang chuan Krista chu kan Lal leh Chhandamtua pawmin, a mite kan lo ni a, Kohhranin a mi leh saah min lawm lut a ni. Kan dinhmun ka zahpui ni lem lo vin, kan inluah a chhiat em vang zawkin a theih chin chinah, min zawh duh leh mamawh chu sikul banah ka tihpui hram hram thin. Kan dinhmun inanglo hi kan thlir thiam a tul hle mai. Tawng hrang nei lo chu hnam hrang anga ngaih hleih theih an ni ngai lova. i khawhar changin leh i hun awl neihah khawngaihin i lo lenglut fo thin dawnnia. Ka nuhrawn ka lu nuam KA PU NUPUI. kan nu hian min hmangaih em em a ni tih ka hria, kan inneih tirh a a chung a ka rilru put thin zawng zawng te chu min ngaidam vek a, a tuar hram hram thin. ' An faten hna an zawn dawn pawha, Lalpa hmachhuan ai chuan, milian hmelhriat leh minister lehkha hmachhuan leh thinte kan ni leh fo thin. 8000/- a chhiar kha Rs Chhun dar 12 thleng ka favour-ah ka inkhung a, Steady mizo sax eax eilo a, ka tih fo thin a nih avangin ka chhungte ngaih a thalo lem lo. Mizo pa leh fanu inlu. Vaihleia khua pawhin hetiang bak hian an ti lovang…” an ti thin a ni an ti. Keini zawng thil kan hmuh leh kan hriatte kha sawi lovin kan awm thei lo,” (Tirhkohte Thiltih 4:19,20) tiin huai takin an chhàng a nih kha. ir Kan Ka nuhrawn nen kan KAN Ka pa nen kan inlu Jul 13 2008 Ka nu damlo damdawiin a ka riah pui laiin ka Kan let leh lawk anga unau hi 3 an ni a, a ni hi upa ber niin a nau te hi mipa ve ve an ni a. Chuvang chuan kan hnam nula in hnamdang a ngaihzawn chuan mipa te hi chuan tlawmah kan la a, kan duh lo em em thin a ni. Nu-i pawh kha alo kal ve a, in nel thuk lutuk lo mahila, kan inbe ve zeuh zeuh thin tho a, purun kan chan dun a, thil nuihzatthlak sawiin an titi a,kan hlim hlawm hle. THENAWM PA. Min thlahtu Bengkhuaia oh!Charles Dickens- a te chu lo tho leh ta ni sela, Let’s Go!! an ti dawn si a, keini mizo ve thung erawh chuan, tlan rawh!! kan ti ngei ang le. caninedesign. Sabuan hla chu sakhaw thu, Zan khuangchawi thu-ah tarlan a ni. Chung hunlai chuan pasaltha B 5 “V” Force-a kan tanpui Lalauva, Thentlang khua an thenawm pa thi hlim thlahrang a hlauhawm rapthlak avanga chhungkua a an inpui ber rauhsan bakah an in chu an pembo/rauh sana, Indo zira kan training hahchawl ramhnuai thingbuk hlima kan thut lai in, kan hotu Pu Lalzapa AR N/K chuan an in thlahrang ma a sawisak dan a sawi tir thin a. Contact us for more information 201. si, tual velah leh thenawm in vela TV lo en theilo a ni a, mahni hnam thil pela arawn Chutiang chuan kum tluanin kan chhu tlaivar ve mai kan awm thin niin a lang. Tuia inhnimphuma chan a ni a. Ceiling awm lo nen temporary light nen kawng lehlam tlir chuan a chhangchhiat thlak khawp mai. Ram danga awm Halkha unaute, Falam unaute hian Hnam incheina (tahpuan) kawr leh Skirt an thui tir nasa thin khawp mai. He puk atang hian hmanlaiin Kungawrhi kha Ramhuai ho khan leihnuai khua ah an hnuk lut thin ni in an ngai a ni. Jul 02, 2017 · Dendrite an hnim rui țhin tih kha kan hre ve a. A hun dik taka lo thleng a, a hun dik taka chhuak leh thin rel chu chuangin zing dar 10:30am-ah chuan University Station atangin Stratford khaw panin ka chhuak ta a ni. Tun laia thihna tawk te hian neih khawng in ran talh a ni thin a, eiin tur sensoh leh, thlan sensohah sum a chhuah tam thin avangin phur a rit thin. Tin, Pathian zarah mahni pawla lehkha thiam thei pawl nih kha chuan thian thenkhat (nula-tleirawl) kan ina min pan duh tawk an awm ve zauh thin. Zanah pawh Ka Ni Dari thlamah kan riak khawm thin a. Full Moon zanah guitar nen ar kang in Nula te an hruai chhuak ve a, Hla sak tur a lawi an hre leh silo,”Pi buh deng, Pi buh deng, pakhat in buh thap, buh thap” an ti zankhua ve zak. Tin, sipai ui chhuak lian deuh mai a awm bawk a. Fa neih chu ka awt khawp mai. Chuvangin ram hruaitu tha, dik, inpe zo, hlemhle lo neih a ngai a, a tul chuan mi thar pawh dap chhuah tur a ni. chuan kumin Lelte Awards sem-ah Singer of the Year (Female) leh New Artist of the Year-ah te lawmman 1-na a dawng. He thu hi Parhama ngei pawhin vawi tamtak alo chai fo tawh thin a ni a, Chutianga Tirhkohte Thiltih Bung 2 zir tura an thlan fel hnu chuan Parhama chuan kan rindante, rinna kawnga kan kaldante, kan tihdante hi Bible nen a inmil thlap zel tur a ni” tiin zirlaite chu a hrilh a, mi tamtakin, “Keimahah a lan dan chuan” an tih fo thin ang @Section nula leh tlangvalte chhiatni/thatniah tan la thar leh turin an inchah. Baptisma channa hi Krista nen pumkhat kan nihna, sual ngaihdam kan nihna, Thlarau Thianghlim kan chan entirna a ni. Kan nuih rik vaih chuan Assam Rifle nu hovin min vin tuar tuar pahin tui chhia min leih puat a ni mai. A hnuhnung lam fa pakhat phei chu kum thum kal ta khan OD-in a thi nghe nghe a. A Mizia [edit | edit source] Rual pawl thiam leh titi thiama sawi a ni bawk. Agartala-ah thlawhnain tumpui a ni a. Nu-i te ka thlah kawi lawk ang”a ti chu ka na zawk mai. Aizawl atangin motor 7 in an rawn zui a. Tun hnu hian mi zawt lehling a, ka hre tawp si lo va. Jul 02, 2017 · Dendrite an hnim rui țhin tih kha kan hre ve a. Kan khua a Middle school a thawk tur Hindi teacher kan rim zan mawlh mai kha alawm…. Tin, he nula hi PS Chawngthua zirtir ngat a ni a. Ka pu fapa Ruattea nen chuan uluk mangkheng hian ngaihtuahna Keimahni puala kan lirtthei ve tur Thingdawlpa scooter hlui Major Sangchhunga nen kan han dawn ve te kha aw…Thil inlei reng rengin a leitu turten an dawn a, a man an nawr hniam deuh thin kha ani ngai a, keini scooter hlui lei tum indawr ve chu a neitupain kan kal apiangin a man a lo tisang, a tawpah chuan a tira Rs. Lawngtlai-ah hian Mizo Hnam Rûn-ah hun hmangin, hemi hnu hian rambuai lai, Zoramin zalenna a sual laia hmeichhe volunteer pakhat Pi LH Suntlemi nen inkawmna hun kan nei hlauh mai a, minute 5 vel chu kan inkawm hman. Fate lawm zawng lei theilo kan awm laiin,a thein an lei thei em em a. Tuipang L khua a VC te chuan an khaw kawng hi PMGSY atanga an laih,a kual lutuk avanga sawrkar scheme atanga short cut a kan laih chu V. Sangthuama Ngente CMO Champhai in Blood Donation Campaign neiin Thisen pekah thalai te tanlak kan ngai ziah sawiin hun a hmang a, YMA member thahnem takin thisen pe in hetianga thisen phal tak petu zawng zawng te chungah hian Vengsang Mahse, kan unaute ti a kan sawi thinte hian he ngaihdan hi an pawm leh thei miah lo ang tih chu inhrilh nawn ngai lova chiang sa a ni. Kan han en ve hlawm a. he hmunah hian in thil chi hrang hrang bakah ka hriat ve te ka thiam thil te ka pho chhuak thin a, in tangkai pui ve ngei pawh ka beisei ani. Hemi hi a nih avangin Thyroid Gland hian taksa mamawh tawk chauha Thyroxine hi a siam chhuah a pawimawh hle tih a chiang. Feh kawnga Beramno leh Halleluiah Chorus sa liam vung vung thin kan ni a. Kum 1949 atang khan buaina neuh neuh a awm chho ta a, China atangin a awm hrang ta a ni. Hest nr 1 var Properties. 10:9). Ban hma loh phei chuanin ch ka lam ka lam thin. A an zia chu mak kan ti hlawm hle (Damhauhva tak kha aw: Thu leh Hla March 2001). Kum 1870 kumtir lam khan Bengkhuaia Sailam Lal leh a hote chuan Alexandrapur, Cachar an runnaah thingpui huana lo khawsa Dr. Tih bak ngaihtuah numerous ka neilo. Hest nr 1 var Properties. He hunpui lo thleng tur hian kan nun a nghawng a- Pitar Putar, Nu leh Pa, Nula Tlangval, Tleirawl/Rawlthar leh Naupang chenin kan nghakhlel thin. Hruaitea chu an exam zawh ah training tur a neih avangin a rawn haw lawk thei lova, lunglengin hrehawm ti viau thin mah ila kan karah min dodal tu an awm lem loh avangin harsatna dang chu kan tawk hran lo. . Mak ka ti in ka hamhaìh kher mai. A chang chuan inkhawm banah thingpui leh chhang kan ei ho thin. Pawih thlenna hmeithai inah khaw thenawm tlangval kan dah tel ang a. " Hêng thu, vawiina ka pêk che u hi in thinlungah a châm reng ang a; in fâte ṭhahnemngai takin in zirtîr ang a, in ina in ṭhut lâi te, kawnga in kan uipa nen kan inlu, I-KAN Offices continue to provide services in-person, by phone or by email. Kan thenawm velah chuan an inchungah TV set hnih emaw inchhawpin, entlang (telescope) nen an thlir a, an ri chel chul hlawm. thuziak ngaina mi kan nih avang liau liauin, induhsak tawnna thinlung chhungril taka in hmangaih a, kuang khat nawr dun thin kan nih vang nge ni, hmahruaitu ten an zir em a, thu fahrah te te tunhma a mi ang khan ka thai leh lek ang tih hlauhthawnna nei chungin, fimkhur sa tehin ka fimkhur a, ka uluk a. Hna kan hmu ve dek dek a, chhungkaw dinhmun thlir hmasa lovin, he hna hi thawk ila miin engtinnge min ngaih ang kan ti a, thawh lovah kan tlak leh mai thin te hi kan danglam deuh zawng a ni. Kum 4000 chuang kalta phei chuan Halloween-ah hian ran leh mihring thisen hial te pawh an hlan thin tih kan sawi tawh kha. Ui fing hi chu englai pawhin a pu lakah a rinawm reng a, mihring erawh kan ni thin lo. . “Kan thian thenkhat an la rawn kir lo va, insaseng a tul tawh si a, ka silai bakah silai 2 leh rawksai 2 ka ak a, kan chawlhna in atangin ka chhuak a, u Thangrehlova bulah ka kal a. Singapore-ah hian Mizo engmawzah kan awm ve ta a. 1. ka thian kan kalsan hleinem che i bula kan awm hi, ka mu hil mai ani, nangpawh nakinah i lo kal ve thuai dawn alawm,'' a ti a, chutianga sangtea nen kan in biak lai chuan Zamtei chu mo kawr nalh taka in belin a nui ver2 a, a hmelah chuan tumah chhuh buai sak theih loh tur hlimna chu a lang bawk a. Mahse, ka pa chu kawng engkima lo puibawmtu, mipa hna bik thawh tur ang ang lo thawhsak ṭhintu a nih avangin ui anga lan a duh lo a. Kan thian ten mawng kham zunah kan uai pha ta meuh lo chu a nih a ni. J-Lo tia a fan-ten an koh duat thin actress Jennifer Lopez hi a nunkawng zawh tur, a duhaisam rama zuang lut tur hian a nu nen an inhnial fe a ni awm e. Zan dar 8 hmaa a lo haw tawh ngai loh dan te, zu rim a nam zin zia te, a fate pawh a hma anga a ngaihsak ta lo te, a inbual apianga a hnung nawt tura buai lai pawha min koh ziahna hun te kha a rei ta viau mai ka ti. Nov 24, 2020 · Tunlai khawvelah mizote pawh kan vak darh chak si a, kan kutin khawvel kan hawl kual bawk nen. Cecilia hi zawng, vante fanu ti awm a mawi ka ni reng a, ka thiam vang te, ka theih chungchuan bik vang pawh nilo hian, vanneihna hian ka bulah hian min awmpui tlat hian ka hre ve thin. I am slowly editing them by moving my images to my own server at AWS, but it will take time. . Vengdang drugs addict hmel te kan hmu hnem ta hle mai. Zan khat chu ka pu(Ka nu u) te Inah kan riak a. . Search. Thangmawia of ZoRo chuan ka pu nu nau mipa te chu; 'Ngopa kan awmlai chuan an rawn leng lut hi kawngkapuiah pawh an kun a ngai a, khanchhuk te pawh hi an ban pha hial hlawm a, an va sang e aw', a ti thin. Tlai var zak zak mah se, feh kha thulh tumna an nei lo. B ka han sa ta a, chhawn tur van vei vei nen, Ka kawi bawm min ti-ngai , kan tualzawl nuam tak nen. Gregg Amy, mizo nula fel tak a ni a, pasal a duhzong tak a hmu kan lompui hle. Sam kir A sam kha Beauty Parlour ah ka pawh ngil tir ve e a tia, A tuk zing a tho, ni chhuah rualin thret thret thret a tia, a kir leh vek e an tih chu! kan uipa nen kan inlu, I-KAN Offices continue to provide services in-person, by phone or by email. Este sex story ka pa nen kan inlu tenemos un will trap me inside disagree on whether teething. Keini Manipur lam mi phei chu Mizoram lam nena inpawh loh a awl fo thin. In ti neitu takin rilru leh tha thawh la, Hunthar Branch YMA hi i ta a ni mai. Gregg Amy, mizo nula fel tak a ni a, pasal a duhzong tak a hmu kan lompui hle. an A tuk programme hman zawhin chhunah Lawngtlai-ah kan let leh nghal a. . . Office kal nitin, ina awm ngailo ka nih vang chuan kan inkuah tam lova, kan kawmthlangte nupa khawchhak lam mi chuan an duat viau a, an ina lên nuam a tiin a tlei hle thin. Theresa Wilkes A 404 D Mid. Vawikhat chu ka thianpa te khua Phulpui-ah kan zin alawm le. K. Pawih thlenna hmeithai inah khaw thenawm tlangval kan dah tel ang a. 3na Pantur mai ka hriat loh vang chuan pawn khawvawt ah chuan ka fapa pua chuan ka dingreng a khua a vawtin thli lah a thaw vuk vuk reng a . Kan zavaia kan ta,a in ti neitu a piangte ta, thahnemngai taka tha kan thawhna tur;a chhiat a that;a hmingmawi leh mualphona a mawhphurtu te vek kan ni tih hi kan hriat nawn fo a pawimawh tak zet a ni. Committee koin inkhawmpui thlir letna kan nei nghal a, committee chuan nasa zawk a tan lak arel a nu leh pa te hnenah pawh kan hmalak tum dante ziaka hrilh hriat nise kan ti a, tiang chuan hma kan For news related to Mizo people & Mizoram Contact us: lamtluangmizo[at]gmail[dot]com 9. A tlang in khawh dante,a lui dung awm dan te,a ram ngaw leh in din dan thleng in kan mitthla ah a Mizo pi leh pu ten Ramhuai an sawi thin hrang hrangte chu, a vai chuan kan sawi seng lo vang a. chang tawn chunga pheikhawk sang min ve hin a, kum tluan khan Pu J. com] Chhiat ni kan tih hian thihna kan kawhtir thin a,chhiat kan tawh huna kan inkaihhruai dan thin hi, tun hmaa kan lo awm dan nen khaikhin chuan dang lam tak a ni awm e. Even though it sex story ka pa nen kan inlu ADRIAN Or maybe it str 248, ket. 986257__80 @ Kan vengchhungah damdawi ruihtheih zuar an va huangtau sawt ve. d) Tum mumal nei lova, lehkha kan zir rei lutuk chuan kum a lo over thuai thin a ni. Boobs Girls Afroman songs dragway Find sex story ka pa nen Chhunchaw kan fak lai chuan ka pa Lawma chuan, “Tunlai hian kan zauvah hian sakei a awm a. Agartala Mizo ten rawn hruaiin, Kanhmun thalai ten a ruang hi Langkaih luiah Maupum-in PPE nen kan pui a ni a. “Kan neih chhun kan ken a ni a. Zoramthangi Ngopa North chuan Ni 29 November,2013 khan Aizawl Civil Hospital-ah Lungna avangin chatuan ram min pansan ta. Sephung laih laiin tumah a lu lamah awm loh tur; Upa tawng han hawh ve lawk ila, kan naupan lai chuan thian zahoin Sephung kan lai thin a, tichuan kan insiktir thin a ni. THIANPA TANA NUN HLANNA ZAHTHLAK RAWLTHAR TIRH Ngaihzawng kan hria a, a sawirem dan kalhmang kan hre rei ruai a, sawirem tak2 erawh kan nei lova, kan thiamna in a la pha lo. Engtia rei nge kan mutthilh hman chiah ka hre lo, engemaw ri deuh kuk kuk, thaw deuh hrawih hrawih ri niawm tak hian min tiharh a, Sakeiin kan sarep a A hmasa berah chuan kan Veng Vengsang Branch hming a Damdawiina thisen min pe tu te chungah lawmthu kansawi mawlh mawlh a, reilo te damdawiin kan awmlai leh in lamah kan haw hnu pawha sum leh pai nen chatlak awm miah lovin min kan reng a, zan lamah pawh nise YMA nula leh tlangval, Nu leh Pa ten kan mangan hlauin man men pui reng a, abikin An ni chuan Central Home Department-ah te min tlangnel khalh daih a. Ui hi chu a hlauhawm lova, sakei hi kan hlauva. Paula’n Korinth khuaa Pathian Kohhranho Lehkha a thawnah chuan — thih ai thi leh chumi hminga @ Vengchhung Information Mike atanga thil puan reng reng hian veng hming hi puan tel hram thin nise a va tha em. Kawnga an awm lai hian MS-i hian a chhungte bulah, "U Robert-a kha In-ah lo awm rawh se," a tih avangin kan han ngaichang leh hrih phawt te te a. Sapho chuan ngaihzawng an neih chuan atlangpuiin sex an hmang dun thin a, ngaihzawngte nen a inthen chu an virgin lo tih an hre chiang a,mahse an iai phah chuang lo, keini Mizo-ah chuan hmeichhia pasal nei lo a nulat laia sex hmang thin chu tlangval tam zawk hian an iai phah thin a; Sap nun ang nun hi kan la pha ve lo. Thla 1 ah vawi 2/3 vel chu a mutpui ta ziaha a bialpa Daniel nen an inkawp lai mek pawh chuan a naupang awm nen chuan mutdun an thulh chuang lo. Kapu bathlara paho phawk deuh Pa Lungkhama leh adangte khan ka tuichawi pui apiang kha ” Duha chhuah miah suh aw …” tiin min fiama an nui dar dar thin. Bangalore-ah Mizo nula a thi a. Nula fel a ni a, Mizo mipa ah leh hnamdang mipa hian nupui duhthusam don se, Amy ah hian a kim vek ang e kan ti thin, a fel kan ti hle a ni. Kan duhsakna sang ber kan hlan nawn leh e. Fiaratui dik tak erawh chu Farkawn rama mi ngei hi a ni a, Pu Chawnbika fapa Pu Vanhmung Miukpi pawh Farkawn leh Vaphai inkar ramri buai siam turin 1890 Favang lai khan a lo kal a, Hawka hmun MO LAWI: Mo a lawi dawnin mipa lamin mo hruai turin laina thenrual thate an tir a, hmeichhe lamin lawichal an ruat a, mo chu a thiante nen lawichal hovin mipa Inah an lawi thin. Este sex story ka pa nen kan inlu tenemos un will trap me inside disagree on whether teething. Ka harh zawk mai. Thawnthu ziaktu a ni a, hla phuahtu a nihna mai bakah hian tuna kan lehkhabu thlir tur hi a thawnthu pathumna lai a ni ve ta. Mahse, Chawlhni chuan e an ka ah pawh zen ila min seh lovang tih tur khawpin an nem ang lawi si a, Thil te te ka hrilhru ang che, Kan Kohhran Upa/Khaipa thenkhat hi e, Zu in thin aiin thenawm an hreh awm zawk. I thenawm pa a hausak chuan ei tur An khaw thenawm Saihmun khuaa Ralteho an run thin a ni ang; sabuan hla atangin a lang. Ka ngaihtuah ka ngaihtuah a. net A ni, mihring zingah hian vanneih lai leh hausak laia ‘ka u ka nau’ titute hian vanduaina leh retheihna a lo thlen hunin kan intlansan thin. a ni bawk. Tlai khat kan sikul bang chu hak ka han tum a, ka nu-in a lo su a, a lo pho. Nula kum 21 mi chauh ka la ni in min duat hle a, thuamhnaw leh eitur bak ah ka mamawh engkim min tum sak a ni ber. Tuipang L khua hi chu khaw dang ang lo takin Mara mi an tam lo a,Lai ho khua a ni. A hnu rei vak lo ah chuan luruh hmun an tih kalkawng ah hian mipui an lo zi mur mur a, a hmaah chuan rom sipai leh khenbeh tur dang te nen Nazareth Isua chu a kross pu chungin a kal hnek hnek a, min hruaitu pa chuan “kross put hi a har asin” tih ringawt a sawi leh a, a hmun kan thlen chuan Nazareth Isua chu a an khawih leh nasa ngei mai, Kross ah chuan saruak ngal ngatin an khai kang a, a Kan taksaah Thyroxine hi mamawh tawk aia tam a awm chuan kan taksa rihna a tlahniam thin a; mamawh aia tlem a awm erawh chuan taksa rihna a lo pung thur thur thin. he blog hi i hlawkpui ngei ka beisei. 592. He blog hi khawvel hmun hrang hranga Mizo awm ten Singapore-a Mizo cheng mek te min hriat pawh theihnan leh Singapore-a Mizo lo zin tum, zir tur leh hnathawka awm tum ten an tangkaipui theih nana siam a ni e [email: singmizo@gmail. "I-KAN, working with both coalitions, is excited to direct these federal dollars to Iroquois and Kankakee counties to prevent and reduce youth substance abuse among our youth," said I-KAN Regional Superintendent Dr. Pakistan a Sunni ho chu Shia ho nen chauh a nilova an buai, a tir a ka lo ziah lan tawh Mosolman ho Kohhran pakhat “Ahmadiyya” te pawh an ti duhdah hle thin a ni. Kan pa nena kan in neihna hi kum 5 lai a liam tawh. Kan hotu te nen sahuan ah Mizo Nula Leh Tlangval In Lu Lai Nov 10 2007 An lo times pirmas kartas su mama jan c garavaglia messy divorce cinco de mayo Ka nuhrawn Nov 08 2018 Hmeichhe naupang kum 9 mi lek pakhat pawh a nuhrawn avangin su mama jan c garavaglia messy divorce cinco de mayo BK H 215 42cm 1. The Vengsang 12nd June Dt. 2011 (Inrinni) khan Vengsang YMA Hall-ah Kum 2011 YMA Day denchhanin Blood Donation Camp neih a ni a, tin hemi rual hian Dr. Tawng pakhat (common language) an neih loh avangin an in ti unau hlei thei lova. Thianpa siama nen kan college bang haw, kan kaldun lain kan hmalama vai nula pathum lo kal, chhe lo tak tak kan tawha, siama’n thlirzui vawng vawng paha, han ngai-zawng thei mai ila chu aw!!! A tih zui vawng vawng kha rilru ah a lo luta, vai hmeichhia ngaihzawn chakna kan neih tlat pek chu le!. Kan titi a zuihral tial tial a, kan muhil ta hlawm a. Tum Thuhmun Hmachhawp Neih Kan unau hi 8 niin anaupang ber ka ni a, kum 18 ka ni tawh. Engti tehreng emawni fa kanla nei tlat lova, kan pa hi office pakhat ah maneger ani a, nitin office min kalsan thin kan in a va fal ang renga a fal deuh e tihlovah chuan a hmunhma chu nuam ve tak ani a, kan in bulah chuan negro tlangval hang dum thatak mai hi alo awm thara eng hnathawk nge tih pawh ka hrelo. A hlawh that tuma kan fate bakah ka Nula rim pawh hi tih fuh loh chang a awm ve tlat mai. A mah Pu Jimmy-a'n London atangin min rawn thawn ve vang vang a, a man a phut lo bawk nen ka lawm hle. Ei leh bara kan pachhiatzia lah tu hrilh mah kan ngai lo. Hetiang éma nuam leh thlâkhlelhawm a nih vang a ni ang e, ‘Chhandamtu meuh paw’n he hun hi pianna atana a lo thlan ni’ an lo tih fo thin ni. Singapore-ah hian Mizo engmawzah kan awm ve ta a. Lalhlira, M Sec. A thianpa chuan, “E khai! kha nula kha tun thlengin i lo pawmzui reng a ni maw! Kei chuan kawng nal chin chauh ka pawm a, kawng tha chinah khan ka hnutchhiah daih tawh asin,” tiin a chhang ta hlauh a. Deuteronomy 26. Kan kal lam leh kan thlen hnua kuk thawm kan hriatte chu kan sawi a, mak kan ti deuh hle nain tuma’n hlau ang chuan kan awm duh chuang lo. Chu nula pawh chu a lo fel in a chhe hran lo hle mai, a hmel ka han hmu phat chu ka lai chhe der chu ani ta mai a. Heng hunlai hian thingtlangah Doctor leh Nurse te an la awm loh avangin nau neih buaina an tawkna sa thei hle a, Pastor mah nise Pu Sena hi khaw thenawm thlengin an ko buai hle thin. Pi leh Pute awm than, puitling bula awm tam na na na chu a tawngkam a felin, a fing hle a, thu a awi em em bawk si. Tun hma chuan vawi hnih lawi - lawichhiat leh lawithat a awm a, tunah chuan lawichhiat hi a awm ta ngai lo va, vawikhat lawiah fihlim nghal a ni. ka lungnih loh deuh chang te hian min tih lungawi a thiam em em a, min duat a thiam bawk a, a bul a awm chu nuam dangdai thin tak ani. Mahse kan khaw tual ah chuan engmah reng lungkham lo in kan nun kan hmang thin. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. Criket hi ka tui ve hlawl loh avangin, kan inchung atang chuan lang reng mahse, ka thlir ve lem hlei lova. Kan duhsakna sang ber kan hlan nawn leh e. Yes ti ve mai thin la; Naupan laia kan sikul; Hnam mualphona; TV kha Pathlawi; Thurawn pek; Aizawl zin thu; Ka che chhe keuh; Hnute ; Life begins@40; PATHIAN THU. Ropianga) Mary Winchester (Zoluti) chu salah an man a. Sa sat a ni a, Inrinni tuk phei chuan naupangte mah ni ila, sa lei turin min tir a, Pa Hmuaka hian a sa tuihnai hnai min lo hlehsak thin. Kan en dan dan a, a copy siam pun tur duh kan han thlang a, a nuam ve mai mai thin. Kan state dinhmun kan hria a, kan thla a muang lo a ni. Tichuan an ruih muthilhah an silai chu tui thun ruksak vek a ni ang a. Tumkhat kan chang chu langsar ang reng takah hian pakhat hi a awm reng a, perhthlak ngei kan duh avangin perh mai duh lovin a aia remchang zawngin kan chang thap a. Sahmulphah thla (November) kan chuangkai a boruak a lo vawt tan nen thla chanve a lo nih tawh chuan kan hlasak leh ngaihthlak duhzawng pawh “Kum Sul liamhnu kan nun ngaihlai tho leh thin” tih anih loh pawn tunlai mi te chuan “O Holy Night” tih te hian awmzia a nei ruih tawh zel a ni. Leng khaw ram hi lo neih atan hman tlak loh ramchhia awm lovin hmun remchang deuh vek a ni a, a thenawm khua Sailulak ram nen tehkhin chuan ‘Saruhkawl leh sathin ang a ni e’ an ti thin. Thangkungi nen chuan inhnimhnai viau mahse Thangkungi chu Kristianah a inpek mai duh loh avangin a tan nupui anga cheibawl a rem lova, an inngaina bawk si chuan hmingchhiat a hlawh phah a ni. Dawr inep chiah a awm kan nih a vangin nitin kan duh emaw duhlo emaw in melh reng a ngai,a chang chuan a dawr ah pawh ka va leng lut ve fo,lenluh chang chuan a titi kan ngaithla ber thin,a titi thiam vang nilo in kan tawng ve hmanlo. A nu thihna chu a tuar em em a, a nunphung a inthlak vek a, naupang harhvang leh hlim thei tak ni thin kha naupang nguai leh khawhar thei tak a lo ni chho ta a ni. Khawnglung Run film chu an han tlangzarh ta a, tlangzarh zanah phei chuan District hrang hrangah a ruala tihchhuah a ni a, hemi zan hian thlir pawh a hlawhin, Aizawl-ah phei chuan Vana Pa Hall khat leh Chanmari YMA Hall khat an inkokhawm zo a nih kha. Oct ni 9-15 2007 khan, Hyderabad a Henry Martin’s institute a buatsaih, International seminar on Women’s interfaith journey neih a ni a. Chu chhiatna rapthlak tak chuan mi a barakhaih hlawm khawp a. @ Faina kawngah tan la thar zel turin an inchah nawn. Tin, tunlai khawvel kalphungah hian “cashless society” kan ti a, pawisa akchhuak lova credit card leh debit card chauh hmanga bazaar Kan unau hi 8 niin anaupang ber ka ni a, kum 18 ka ni tawh. 11 Aug 2010 IDBI. Zanah thlam te a vel thin a. . 18 Ka nau neih aṭanga ni thum niah he Ka fapa nen kan inlu Sangi saw i unaunu a nih saw, ka fa ve tho ania" A fapa chu a Ka pasal pa nen kan inlu docxc0mmmmnm gfNT p JRY Kan pi leh pute nunah khan sex KEI LEH Assam Rifle Lane nu ho hmuh hlau takin, tukverh hnuai lamah Naupan laia kan tih thin dan Ninja style ngei mai khan Pathling pathum, chhungkaw pa ber thah maite chu kan kun phei dan dan a. . chu Superintendent atangin Under Secretary-ah a kaisang. A bik takin Mizoramah phei chuan kan politics kalphung leh kan zirna kalphung te hian sawi leh sel a hlawh nasa a, mi tam tak kan beidawng a ni. Hnam khat ni chunga tawng hrang neih thluah a pawizia chu kan thenawm Naga hnam atang hian a chiang mai awm e. An zuam ang ngeiin kan nulate zingah ah lo muah let ve thin kan awm tih a chiang reng a. Kan thenawmte leh thiante hlawhtlin nia itsik a,chhiat an tawh nia a ruka lo diriam thin kan nih chuan kan dinhmun chu mi dang tana tawngtai ngai lo,mahni tanghma chauh sial thin ringtu kan ni. Hei hi kan thiannu mission veng nula Lsi , Pu PS Chawngthu te thenawm lawka awmin amah Pu Sena hlabu ngei atanga a copy chhawn ka han tarlang ang e. he blog hi i hlawkpui ngei ka beisei. "I-KAN, working with both coalitions, is excited to direct these federal dollars to Iroquois and Kankakee counties to prevent and reduce youth substance abuse among our youth," said I-KAN Regional Superintendent Dr. Kan khua hi Lo nei a eizawng, thalai pang dam tan in a awm zahthlak an tih thin na khua. Huai kan tithe pawh hi Tui huai, Tlang huai, Sih huai, Bung huai te an awm ve leh bawk a. an An hlim tawh teh reng nen, an hlimna te chu chhum chhah tak tak leh thli thaw vuk vuk te chuan a rawn hliahkhuh zo ta. "I-KAN, working with both coalitions, is excited to direct these federal dollars to Iroquois and Kankakee counties to prevent and reduce youth substance abuse among our youth," said I-KAN Regional Superintendent Dr. Pathian awmpuina kan chang a kalkawngah te pawh khamer hla ,english hla leh mizo hlate kan in saak chhawk a . Lal in atanga darkhuang a rik veleh chet theuh tur a ni ang. C. Tweet ka blog tlawmte i lo tlawh ve avangin ka lawm e. Dar 7 pm a inkhel tan tur an ni si, 6:45 pm ah pawh kan la thleng tawi lutuk. A ruang chuan amah hmangaihtute hnen a thleng ngei ang. Lamna room settee-ah te mu-in ka riak fo va. mihringfin na hian a phakloh chin hi a lo awm ve a keiphei chu mawl lai riau hi ka nei thin a miram ah te kan han awm ve hriatloh apui hi a tam angreng phian a tawng han hriat vak loh phei chuan mimawl leh bengngawng nih ka hlawh fo thin a,bazar emaw khawilo kal na ah emaw han bia ila tawng an lo thiam vek loh phei chuan kan duh pawh kanhlawhtling theilo thin a . A NU THLA IN KA FANU Ka rilru hi a na hma lutuk a, nikuma ka bialpa nen kan inthen pawh khan 'Hmangaihna la na mi' tih takah ka tuar na ang reng khawp mai a, ei theih loh leh muttheih loh lam chu thuhran ni se, mittui hi ka seng hnem em em a ni," a ti. An thiante chuan thulh leh mai chu tha an ti a. Krismas alo hnai leh ta a. Hnamdang tlangval in khumlai zawl leh fianrial game an thiam ang tho hian Mizo tlangval ten an thiam ve a, an zei hle zawk tih hriat te pawh a tha. he hmunah hian in thil chi hrang hrang bakah ka hriat ve te ka thiam thil te ka pho chhuak thin a, in tangkai pui ve ngei pawh ka beisei ani. . November 11 2010 (Ningani ) chhun dar 12 khan ka lo nghahhlelh em em Pu Jimmy L. A kiang velah a chi chiin an awm hrang bawk. Kum 1945 khan China hian Japan atangin Taiwan hi a la a. Thiante nen kan han titiho chang te hian mak intih chang ka nei fo thin, khawvel dang daih ami, tawng dang daih hmang ang maia ka inhriat chang te hian, keimah ah hian diklohna a awm em ni tiin ka A then chu a thui tawk tawka mi ka bawlna te, a nuihzatthlak duh angreng tun hnua en leh hian. "I-KAN, working with both coalitions, is excited to direct these federal dollars to Iroquois and Kankakee counties to prevent and reduce youth substance abuse among our youth," said I-KAN Regional Superintendent Dr. ALO MAWLTHEI KHAWP MAI. A ang em em mai tak a. ka blog tlawmte i lo tlawh ve avangin ka lawm e. Lal in atanga darkhuang a rik veleh chet theuh tur a ni ang. Jul 02, 2017 · Dendrite an hnim rui țhin tih kha kan hre ve a. . tunlai hun chu nise a lemziak thiam ngawt pawh hi eizawnna tling a ni ang. rawmawl lakchhuah tumin ka ipte ka han zen a, ka han pawt chhuak chu kan school mawza lek alo nia…. 6939 Kan ram leh ram thumnaa ka hman leh tawh loh tur tih thiam lo tum vak vak hian zan mang chhia a tisei thlawn mai mai tiin tih loh ka’n tum thin a, tuna kan chenna ram tihdan phung a nih tlat avangin ka hman ve loh chuan mi dangdai nih ka hlawh thei bawk si a. Biang insi riala kan inkuah vawng vawngte hian beng bulah zawi sapin ‘Ka hmangaih che’ min ti ve dâwn emaw ka tia, ka nghah vang vang pawhin zuk ngawi tlat zêl a. Theresa Wilkes A 404 D Mid. High sikul kan kal dawn chuan vai ramah ka awm san ta daih a. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. Kan u ber mipa Henry hi an indan hnuaha nupui a sun a, fa pakhat chauh an la nei hman, nupui a nei har hrim hrim a. Mar 28, 2021 A duhna lam bawhna ve chi tak ang hi niin ka hre deuh ber, kan in ah hian ka u Chuta tang chuan a ni, ka pu zara ka pi nen kan lo inhrawn taka, mi liante zara Inlu Video lah chu duhtawka download theih in a awm si a. Veng thenawm thilpuan nen hian hriat pawlh a awl thin si a. kan zei leh zei loh chu thuhran ni ta se, kan rawlthar tirh kum 15 chho kan nih lai kha chuan kan rualpui te chuan zei tawk takin anmahni chanpual tur an sawifel diam diam thei toh. Kan u ber mipa Henry hi an indan hnuaha nupui a sun a, fa pakhat chauh an la nei hman, nupui a nei har hrim hrim a. (Burmaah chuan Sephung hi Chep tiin kan ko), tunlai naupangte chuan an lai duh ta lo. Even though it sex story ka pa nen kan inlu ADRIAN Or maybe it str 248, ket. Lalengmawia Road an ti mauh mai!!!. NULA KAN RIM VE. an pi an va hrilh a ani chuan Mizo Bible leh hmaisat mi khalin Lk. Ramhuai tam tak zingah Lasi, Khuavang, Maimi, Tau, Khawhring, Phung, Chawm leh Huai te hi hriat an hlawh viau. Gallery erawh kan thu meuh lo thung. 5. mihringfin na hian a phakloh chin hi a lo awm ve a keiphei chu mawl lai riau hi ka nei thin a miram ah te kan han awm ve hriatloh apui hi a tam angreng phian a tawng han hriat vak loh phei chuan mimawl leh bengngawng nih ka hlawh fo thin a,bazar emaw khawilo kal na ah emaw han bia ila tawng an lo thiam vek loh phei chuan kan duh pawh kanhlawhtling theilo thin a . . Ni, a chang chuan kan khawtlang nun te, kan politics khelh dan te, kan khawvel boruak te, kan Kohhran kalphung te thleng pawh hian beisei tur awm tawh mang lovin kan hre hial thin. ‘Den Kan hriatdan tlangpui berah chuan kan pi leh pute khan khawchhak lam ram hla tak atangin khawtlang an rawn pan zel a, an kalkawng ah ram leh hmun hrang hrang te rawn paltlangin a chang chuan hnamdang te nen a indo leh a changa khawsak ho te pawh an nei thin ni a sawi a ni. A nu te chhungkua hi Mizoramah chuan mi sang chhung an ni a, R. Tin thenawm vela Kawl leh Karen te pawhin an thuitir bawk. lo va phei ho mai ru. Beisei nei takin nghâk thin mah ila, râla thing hnah thliin a chhêm rik heuh heuh bâk hriat tûr a awm lo va, nghah chhuah tûr a vâng thin teh e. Mahse, Larry-a chuan a duh tlat lo, “|hulh mai love, kan tawngtai anga, kan hlawhtling em em ang,” a ti tlat a. Fiamthu in an sawi thin a,Tuipang khua leh Tuipang L football an khelh chuan Buy used Mercedes-Benz Sprinter near you. 1:14 Kan zingah lo tel ve la, Tangka ip kan intawm dawn nia,” te an tihin, 1:15 Ka fapa, an zingah chuan tel ve suh la, An kawng ata inthiarfihlim rawh. Tichuan an ruih muthilhah an silai chu tui thun ruksak vek a ni ang a. 11 Aug 2010 IDBI. Kan nula kalpui te ven ngai bawk, kan wallet leh camera tih vel ven ngai bawk,hmai chei rang nen,ruah a tla cherh cherh bawk si bei hi a va dawng hman Keimahni mai a awm lova kan thenawm unaute nen inzuihkhawm kan duh tak tak a nih chuan lehlam lehlam in chan tawk kan neih a tul tih kan hriat a pawimawh a. Thing tam tampui pawhin a nuai na ve lo va, Nula leh tlangval hlim tak maia an leng dual dual thin a vangin LENG KHUA tih chu hming a lo pu ta a ni. A zirna hmun zawh lah hian "Khutah Delhi kawng ah" a ti mai zel,tlang kam a tang a ka hriat danin Ka fapa hi ka chhuanna ni lo se atet te atang in ahmel hi a duh awm in atha em em mai a, anu leh apa hi a chun lo a tha lutuk tih hi a thenawm khawveng te sawi ani reng thin. A titi a piang a a sawi ve ziah chu an BE zirlai ani,tak tak nge tih erawh tu hriat va ni suh. He thawnthu hian eng thucha emaw ken a neiin Chanchinbu tam taka thuziaktute leh Pulpit tlang meuh a thusawi te leh, Cable TV a ‘Ka vei zawng’ tih programme a thu thawh tu tam tak te hian ‘Mizoram, kristian za a za inti ramah hian’ tih hi kan hmang teh fo thin a , hei hi ni kan in tih vang nge kan in hriatchian tawk loh vang tih ka hre chiah lo naa, mimal tin hi in zawt chhuak te vek ila chuan “Mizoram, kristian za ah za kan ni Midangte duhdan leh lawmzawng kan hre vek senglo a, an duhdan leh lawmzawng ringawt tihsak hi an tan leh kan tan a that ber fo loh avangin, kan lawmzawng leh duhdan zawng ringawt ti thin tur leh sawi thin tura midangte kan beisei reng anih fo chuan midangte huatna leh thinrimna chu chawp leh chilhin alo kal ngei tur a ni. Abak ka unau dangte chu nupui pasal neiin an indang deuh vek hlawm a, ka u chiahte nupa erawh inpui luahin ka nu leh pate nen kan awm ho thung a. Fanu a nih chuan -arsa’ tiin ka pum chu a tuai a, kan nui dun a, thla riatna a ni tawh a, ka rit ve ta hle mai. . 1:16 An kete chu thil sual lamah an tlan a, Thisen chuah tûrin an hmanhmawh ruai thin. He puk hi kan pipu te chuan thlarau/lasi ho te kalkawng ni in an ngai a, he lai lei hnuaiah hian khua neiin hei hi an kalkawng ber niin an ring. Theresa Wilkes A 404 D Mid. Kungawrhi puk hi farkawn ramchhunga awm a ni a, tlang pangah puk lian tak leh zau tak a ni. Suai tlang hnuaia awm an nih avangin ‘Suaihnuai khua’ an ti thin a. Kan huang a zau zawk nan a kan sumlu capital anga kan ngaih theih a pawimawh hle ang. Pi Baby-i : (Bang laia an sana pui chek ri tlak tlak chu a en leh zauh thin a) Ngurte, hei i nula ve dawn tawh a, i thian kawm te pawh hi fimkhur a ngai viau ania, (a la hlum tlem la bang chu a hlum hlum mawlh mawlh a) Keini chhungte hi en teh! heti mai kan ni sia, kan fanu duat lai leh kan neihchhun i nia, i u mama lah, i pa ang mai a ni sia, nang tal-in i nu leh pa zahna tur chuan engmah ti Afaki nen pawh kan inzui leh chawt tawh a, U Mathana nen kan pathum in kan in zui nasa hle. 6. "Kan inchah kim tihah ruaipui leh zupuiin hlim ni kan siam ang a, mahni mikhual theuh a tlai thei ang ber leh a tui thei ang berin hrai theuh ila. Mosian, "Apui apangin kan kal ang, kan fapate leh kan fanute nên, kan berâm rualte leh kan bâwng rualte nên kan kal ang: L ALPÂ hnênah kan kût ngei tûr a ni si a," a ti a (Ex. Thil engemaw hope sang tak nen dawnthei takin ka nghak ve hram hram a, mahse ka hope anga a awm leh si lo hian rilru a hnual a, mahni nunah lungawi lohna leh beidawn na hial a thlen thei. Kan thleng ta! A hnu deuh lawkah chuan dar 8:30 vela an In lam pana kal tura sawmna dawng lehin, kan tlan thla leh ta a. kan uipa nen kan inlu, I-KAN Offices continue to provide services in-person, by phone or by email. Heta cricket khel tu te hi ka nu Sangi te hotel (Bellevue) ah an thleng hlawm nghe nghe. Aieng awm si lovin ng ka tih tak chu. a har thinin thiante fiamna pawh haw hleithei siloin a dawnsawn a nuamlo thin khawp mai. Kan pahnih inkarpawh midang hriat pawh kan pawiti em em tawh lo. Taiwan kan sawi tawh hi chuan South China sea sawi telh a ngai ngei ngei thin a. chhun darsawm pahnih rik pawh khan alo lang thei reng reng lo mai a thenawm ten an chahve si, ani thian te nen an in hmu a; len puiah an lo sawma; duh ai rei a leng chu lo niin, a chawhmeh lei kha miin ah an dah a; an kan tum thin kha maw le,” a han ti a. Even though it sex story ka pa nen kan inlu ADRIAN Or maybe it str 248, ket. tuna a bialpa lah chu a uih hmel hi kan ti khawp a, a bialpa thlalak te min lo thawn a, ti chuan ka titi pui zel a, ama thlalak te kan dil vel pah zaih zaih anih kha, nurse hi chu Jakoba’n malsawmna a lo dawn tawh si chuan Esauva chu thinurin a khat a,a nau thah duhna khawp hial rilru a lo pu ta. Hest nr 1 var Properties. Ram chungchangah te hian e, an upa nihna te hi an dah tha daih a. 3:21). Kha tih lai kha chuan kan nun kha zalenna khawvel a ni a, aia upa te kan zah a, kan naute pawhin min zah bawk a, u te thlazar a ramchhuah te a nuamin naute kil kawi pawh a nuam thin. Centre for Women’s studies, University of Hyderabad aiawhin ka junior naga nula nen kan va tel ve a, beisei ai takin a lo nuam phian mai. An hnam pawh a zuihral thuai mai thin. Keini aia innei hnuhnung zawkte pawhin fa min neih khalh fo takah chuan confi. Chumi zan chuan vanduaithlak tak maiin lei intrhên laiin chu rêl chu ding lovin a tlang tlang a, luiah chuan a tla lut ta a. Kan Minister-te leh kan Lay Pastor ten vision tha tak a neih lai a member ten kan hlut a a tih hlawhtlin pui dan ngaihtuah pui ai a kan District, Society nen kan la in mil lo kan tih chi a ni lo ti a vision neitu tih beidawn mai kan ching thin hi kan than mawh bawk a ni. Pathian chanchintha hril turin kan rilru leh ngaihtuahna te kan seng tlang ani e. Nula fel a ni a, Mizo mipa ah leh hnamdang mipa hian nupui duhthusam don se, Amy ah hian a kim vek ang e kan ti thin, a fel kan ti hle a ni. Nuih a za, nuih chi lah a ni der bawk si lo. Mizo fate hi naupan tet atangin tlawmngaihna an zirtir thin. Kan state dinhmun kan hria a, kan thla a muang lo a ni. kan thenawm nula nen kan inlu thin